Social Media

2022 © Marley Spoon B.V. Alle rechten voorbehouden.

FARMER JOHN'S FARM

Fish Farm

We maken gebruik van zacht plastic en kunstof in plaats van potten of hard plastic om het gewicht te beperken. We maken gebruik van zacht plastic en kunstof in plaats van potten of hard plastic om het gewicht te beperken. We maken gebruik van zacht plastic en kunstof in plaats van potten of hard plastic om het gewicht te beperken.

Bekijk ons menu

ZIN OM TE PROEVEN?

Bekannt aus

Fragen zum Produkt?

Hol dir die App

Je kunt betalen met

Bekend van

Heb je vragen of wil je iets kwijt?

Download via

Bekijk onze boxen

Bij Marley Spoon maken we gezonde keuzes makkelijk. De basis van onze gezonde recepten zijn groenten, gezonde vetten uit bijvoorbeeld avocado’s, en volkorenproducten. Onze voedingsdeskundigen hebben jouw maaltijden zorgvuldig samengesteld. 

Onze low carb-recepten bestaan uit verse groenten en maximaal 50 gram koolhydraten per portie. Dit geeft een perfecte balans tussen lekker eten en een 
gezonde levensstijl.

Meer dan 40% van onze menukaart is vegetarisch en veganistisch! We hebben een groot aanbod plantaardige eiwitten van leveranciers zoals De Vegetarische Slager.

Bespaar nu €45 in 3 weken!

GEZONDE RECEPTEN DIE PERFECT BIJ JOU PASSEN

Low carb, vegan of misschien glutenarm? Jij kiest. Om aan jouw voorkeuren te voldoen, hebben we recepten die niet alleen passen bij je smaak, maar ook bij je levensstijl.