Seizoensgebonden, biologisch en van eigen bodem hebben onze voorkeur 

Groenten & fruit
Vis

Al onze vis is duurzaam en MSC gecertificeerd

Vlees

Duurzaam en milieuvriendelijk rundvlees, vol van smaak

WAT BELANGRIJK IS VOOR ONS

Zuivel

Altijd vers, waar mogelijk lokaal en op ambachtelijke wijze geproduceerd

Deegwaren

Altijd biologische pasta, 
zonder toevoegingen 

Specerijen

Biologisch op zijn best, voor de finishing touch van jouw gerecht

MAAK KENNIS MET ONZE LEVERANCIERS

Vlees

Duurzaam en milieuvriendelijk rundvlees, vol van smaak

Vis

Al onze vis is duurzaam en MSC gecertificeerd

Groenten & fruit

Seizoensgebonden, biologisch en van eigen bodem hebben onze voorkeur

Zuivel

Altijd vers, waar mogelijk lokaal en op ambachtelijke wijze geproduceerd

Deegwaren

Altijd biologische pasta en brood van traditionele Franse boulanger, zonder toevoegingen

Specerijen

Biologisch op zijn best, voor de finishing touch van jouw gerecht

FARMER JOHN'S FARM

Fish Farm

We maken gebruik van zacht plastic en kunstof in plaats van potten of hard plastic om het gewicht te beperken. We maken gebruik van zacht plastic en kunstof in plaats van potten of hard plastic om het gewicht te beperken. We maken gebruik van zacht plastic en kunstof in plaats van potten of hard plastic om het gewicht te beperken.

Inne i kylskåpet

Broccoli, morötter, blomkål, skivade grönsaker, sallad, mjuk frukt, 
färska kryddörter, sparrris

I rumstemperatur tills den är mogen

Äpple, aubergin, avokado, citrus, 
gurka, paprika, tomater

I rumstemperatur

Bananer, vitlök, mango, 
pumpa, kryddörter

Torrt & svalt

Lök, potatis

Reminder nodig? Download de PDF en hang deze op je koelkast

DownloadRegistrerenInloggenOnze receptenZo werkt hetNeem contact op

Je kunt betalen met

Social media

2021 © Marley Spoon B.V. Alle rechten voorbehouden.

KOOK JE DUURZAAM MET ONS MEE?

Reminder nodig? 

Download de PDF en hang deze op je koelkast

Download

ZO BEWAAR JE 

GROENTEN EN FRUIT 

Bewaar je groenten en fruit op de juiste plek: zo behoud je de beste smaak en versheid, en voorkom je voedselverspilling.

ZO BEWAAR JE GROENTEN EN FRUIT

Het papier wat we gebruiken (maaltijdzakken, doos) is allemaal FSC-gecertificeerd en van 100% gerecycled materiaal. Je kan de box teruggeven aan de bezorger, of deze zelf recyclen bij het oud papier.

KOELKAST

Broccoli, Wortels, Bloemkool, Gesneden groenten, Sla, Zacht fruit, Verse kruiden en Asperges

TIP 1: 
Zet de temperatuur van je koelkast op 4 graden

TIP 2: 
Bewaar groenten en fruit apart van elkaar

TIP 3: 
Gebruik potjes, bakjes of plastic zakjes om uitdrogen te voorkomen

TIP 4: 
Was bessen en druiven voor je ze eet

VOORRAADKAST

Ui en Aardappelen

TIP 1: 
Bewaar op een koele, donkere plek (zoals de voorraadkast)

TIP 2: 
Bewaar aardappelen op een andere plek dan uien om te voorkomen dat ze kiemen

TIP 3: 
Leg een appel bij de aardappels om kiemen te voorkomen 

KOELKAST EN AANRECHT

Appel, Aubergine, Avocado, Citrusvruchten, Komkommer, Paprika en Tomaten

TIP 1: 
Laat fruit rijpen op het aanrecht

TIP 2: 
Wanneer het rijp is, kan je het bewaren in de koelkast

TIP 3: 
Scheid rijpe van onrijpe vruchten

AANRECHT

Bananen, Knoflook, Mango, Pompoen en Kruiden

TIP 1: 
Maak bananen los van hun tros en bewaar ze apart

TIP 2: 
Bewaar verse kruiden in de koelkast of, net zoals bloemen, in een potje gevuld met water

Heb je vragen of wil je iets kwijt?

Download via

Bekend van